Onze Dolf.

Wij hebben de liefste kat die je je maar kan bedenken. Als Eva en ik naar school lopen loopt Dolf mee. Op een gegeven moment wordt ze bang. Niet haar territorium. Dan gaat ze janken! Eva schaamt zich dan, haha.

Laatst bracht ik Eva naar haar vader. Ik moest daar binnen wat papieren tekenen. Hoorden wij ineens een gejank voor hun deur. Mijn ex opende de deur. Stond Dolf daar. Ze liep gewoon naar binnen πŸ˜†.

Dolf loopt graag over daken. Kijk maar eens goed naar de volgende foto. Ergens bovenin…..

Het stipje bovenop het dak.

Hoe lief Dolf ook is. Ze vangt beesten. Teveel . De dierenpartij zou hier nachtmerries van krijgen. Twee keer per maand een vogel. Een mot, een libelle…… laatst lag er een bladerdeeg hap voor de deur. Gisteren een stukje van een broodje…. Zucht.

Ik probeer mevrouw de nachten binnen te laten. Misschien toch maar een belletje om haar nek. Ik heb weleens gedacht aan een katten proof tuin. Daarvoor heb je speciale verhogingen voor een schutting. Maar ik heb twee prachtige bomen. Daar past geen net overheen. En via die bomen kan ze het dak op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s