Eva ziek.

Ach, arme Eva. Dinsdag om 23:30 vroeg ze om een emmer. Prima. Ik haalde deze voor haar. Mevrouw ging weer liggen. Op een gegeven moment ging mijn zoon naar het toilet. Doet hij normaal nooit in de nacht. Later zei hij; ik werd wakker gemaakt door stemmen. Klopt. Eva vroeg om een emmer.

Uiteindelijk ging Eva spugen en spugen. Wat een lucht. Daarna kreeg ze een koud washandje op haar voorhoofd. Volgens haar doet dit wonderen. Dit werkte voor de nacht.

De volgende morgen zei ik tegen Eva nadat zij uitgeslapen had; nu, hop hop, naar beneden. Mevrouw ging naar beneden. Met een emmer. Eenmaal op de bank vroeg ze om lappie. Een ding waardoor Eva geen daglicht ziet. Zij ging naar het toilet….. Het riool was er niks bij. Ok. Nog een dag extra thuis. Eerst dacht ik dat Eva oververmoeid was. Op een uur na gaat ze nu hele dagen naar school. Vorige week de 4daagse. Controle in het WKZ. Tandarts. Orthodontist. Fysiotherapie. Nog een cursus van basis naar brug. Als ik terug kijk dan denk ik; dit alles in een week tijd. Echt teveel.

Gisteren hoefde Eva gelukkig niet te spugen. Ze begon een beetje te eten. Het riool ging helaas nog wel open. Maar verder goed te doen. Is het oververmoeidheid of toch een buikgriep?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s