Daan is jarig.

Vandaag mag Daan 14 kaarsjes uitblazen.

Helaas heeft meneer een normale schooldag met als extra het eerste uur wiskunde bijles. Aan het einde van zijn schooldag heeft hij nog huiswerk begeleiding. Rond 16:30 is Daan thuis. Best wel laat.

Ik vroeg aan Daan; je bent tot 18:00 bij mij. Daarna ga je naar papa voor de komende vijf dagen. Zal ik gewoon gaan werken? Dat scheelt mij namelijk veel over uren opnemen. Uren die collega’s kunnen gebruiken. Meneer wilde graag dat ik vrij nam. Elke uur extra samen is goud waard. Prima.

Uiteindelijk ben ik blij dat ik een collega heb kunnen regelen die voor mij werkt. Want een dag vrij krijgen in de gezondheidszorg gaat je niet lukken.

Ik ben nu zo blij met deze vrije dag. Eva begon dinsdag om 23:45 te spugen. Gisteren was zij ook zo enorm misselijk. Koorts. Fijn dat ik mijn vrije dag vandaag kan besteden aan mijn zieke dochter. En toch ook een extra momentje aan mijn zoon kan besteden voor zijn verjaardag. Het zijn niet veel uren. Maar soms zijn het de kleine dingen die het doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s