Even kort. Letterlijk.

Bovenstaande was mijn tuin gisteren. Prima. Lekker veel groen. Op zich ben ik dol op groen. Natuur(lijk). Wie niet?

En toch dacht ik steeds aan snoeien. Net zoiets als van de puntjes van je haar eraf knippen. Dit ga ik vanaf nu ook doen bij mijn bomen. Trouwens, het is best gek dat je zegt ik ga naar de kapper om de puntjes bij te knippen. Bij knippen? Het is eraf.

Voorheen liet ik alles in de tuin groeien en groeien. Uiteindelijk paste de bladeren en takken niet in mijn kliko. Klaar mee. Ik snoei nu op tijd de takken. Snoeide ik eerst twee maal in de zomer deze bomen. Nu misschien drie of vier maal. Maar omdat ik de boel bij houd heb ik echt minder werk.

Voorheen stikte ik bijna in de, ik denk bladluis. Nu een mondkapje opgehad. Wauw. Het snoeien verliep nu moeiteloos. Super fijn.

Ik zag op een gegeven moment wel wit van de luis of ….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s