Een schattig jongetje.

Ik was laatst bij de jumbo. Ik zag een schattig mannetje op zijn knieΓ«n zitten. Voor de afdeling van de salades. De glazen deuren geopend. Hij belde met een vrouw. Ik ging er vanuit dat dit zijn moeder was. Hij had een rugzak πŸŽ’ om waar een stokbrood πŸ₯– uitstak. Ik hoorde hem vragen; welke salade moet ik mee nemen ? Die met dat plaatje of die andere? Te grappig dit. Ik hoorde hem ook nog eens zeggen; is dit alles? Heb je echt niks anders nodig?

Vroeger gingen wij met een briefje πŸ’Έ en contant geld op,pad. Als ik daaraan terug denk dan kwamen wij vast met hele verkeerde boodschappen thuis. Tegenwoordig dankzij FaceTime krijgen je precies wat je zou willen.

Op een gegeven moment zag ik dat kereltje bij de zelf scanner. Een medewerker van de supermarkt hielp hem hoe hij alles moest afronden. Toen kwam het moment van betalen. Ik hoorde hem chips zeggen. En daarna de zin; ik weet de pincode niet meer. Ik wilde hem het advies geven om zijn moeder te bellen. Het was even stil. Hij typte de code in. Yes. Deze was goed. Dat kereltje, de medewerker en ik waren blij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s