Plastic flessen.

Water drinken of een spa rood uit een plastic fles. Op zijn tijd ideaal. Ik heb deze in de flessen puur voor nood in de auto πŸš™ liggen en ook een paar op voorraad in huis. Wij drinken vooral water πŸ’¦ uit de kraan. Je kan een apparaat aanschaffen om Spa rood te maken. Maar pfff, weer een apparaat. Begin ik niet aan.

Ik was een hele tijd geleden bij een vriendin. Zij en haar vriend dronken de hele dag door water en spa rood uit een flesje. Ik zag dat zij deze flesjes gewoon weg gooide. Ik zei op een gegeven moment tegen haar (heel netjes) misschien is het zonde om plastic bij het gewone afval weg te gooien. Je kan hier ook nog eens geld voor vangen. Is het een idee om jullie flesjes te bewaren? Ik kom ze graag ophalen. Dit zou een leuk zak centje zijn voor mijn zoon en dochter. Geen reactie. Kwam even niet binnen. Dacht ik.

Kreeg ik van de week een app. Hee, wij hebben twee zakken vol met plastic flesjes. Jij zei toen iets over niet weg gooien maar misschien iets voor een goed doel? Jij mag ze ophalen voor je kinderen. Een extra centje voor hun spaarpot.

Wauw. Wat zijn Daan en Eva hier blij mee. Zij leveren de flessen binnenkort in bij een automaat. Het geld gaat naar een speciale rekening van ze. Even nadenken wat ze ermee gaan doen. Ik heb het met Eva al even besproken. Ze zei; mam, nu hebben Daan en ik ook vakantie geld…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s