Een kapotte bh.

Ik kan geen β€˜gewone’ bh kopen. Dit ivm mijn mama protheses. Helaas worden deze speciale bh’s niet vergoed. Kan een ieder met borsten een bh kopen voor 20 euro of net iets meer. Ik helaas niet. Bij mij begint de prijs vanaf 80 euro. En dan heb ik ook nog eens het het lelijkste model.

Dat laatste boeit mij niet eens. Ik wil gewoon iets. Gebeld naar de zorg verzekeraar. Wederom te horen gekregen dat ik niks vergoed krijg. Best wel gek. Je bent ziek of hebt een nare ziekte overwonnen. Wat is dan je prijs? De hoofdprijs. Je betaald heel veel geld voor een bh.

Als ik dat geld had. Prima. Maar veel mensen die de ziekte kanker ondergaan hebben na alle behandelingen minder energie. Kunnen soms niet meer functioneren in de maatschappij. Dus minder werken, minder geld maar wel heel veel extra kosten. Pfffff.

Ik loop al 5 jaar met dezelfde bh. Ook met dezelfde protheses. Inmiddels lek. Elke dag heb ik siliconen op mijn huid. Dat kan toch niet gezond zijn. Aankomende week ga ik nieuwe β€˜mama’ protheses halen. Gelukkig gratis. Die bh…. Daar betaal ik de hoofdprijs voor. Mijn ouders zijn zo lief om mij te sponseren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s