Onze tuin.

Oh dear. Mijn 20cm komkommer πŸ₯’ plant is afgebroken. Het topje lag er ineens uit. Pfff. Baal ik van. De snack komkommer πŸ₯’ plant groeit gelukkig wel als een malle. Elke dag haal ik twee tot vier mini snack komkommers uit eigen tuin.

Vandaag ga ik toch weer een 20cm komkommer πŸ₯’ plant kopen. Samen met mijn dochter. Wij gaan ook kijken πŸ‘€ in de moestuin van mijn broer. Naar ons klein stukje land. Een klein plekje voor ons waar onder andere eigen gezaaide peultjes groeien. Ik ben zo benieuwd hoe groot deze planten nu zijn. En of ze er nog staan. Slakken zijn soms wreed.

In onze tuin thuis heb ik ook peulen gepoot. Overal tussendoor. Wat groeien die makkelijk zeg. Even kijken of het wat gaat worden. Zo ja, dat zou leuk zijn. Dan heb ik straks meerdere oogsten.

Ik krijg de vraag waar je deze πŸ₯’ plant kan kopen. Als je de folders bijhoud zie je ze vaak ergens in april bij de Lidl. Die zijn het goedkoopst. De praxis heeft ze vaak. En anders een tuincentrum. Vorig jaar koste een plant 5,99. Dit jaar had ik in de aanbieding twee planten voor 15 euro. Dus een stuk duurder. Verrassend. Pffff. Alles is mega duurder. De 20cm πŸ₯’ planten 🌱 zijn vrij snel uitverkocht. Kleinere voorraad in de tuincentrums.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s