De moestuin.

Mijn broer heeft ergens een moestuin aangeschaft. Samen met een vriend. Mijn ouders en ik genieten hier ook enorm van. Als mijn broer en die vriend van hem op vakantie gaan dan ga ik met mijn ouders extra naar de moestuin.

Heerlijk. Vorig jaar hoefden wij geen water te geven. Teveel regen. Maar het is ook zo leuk om onkruid uit de grond te trekken. En om een prei, pompoen, ui πŸ§… etc mee naar huis te nemen. Ik at vorig jaar wat ik kon plukken. Zo lekker en leuk.

Afgelopen week was ik daar met mijn dochter Eva. Opa en oma waren er ook. Onze peul planten water gegeven. Een tomatenplant gepland. Stiekem aten zij rijpe aardbeien.

Eva vraagt steeds om een foto als oma er is. Herinneringen maken πŸ₯°.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s