Rode saus.

Eva is dol op de spaghetti met rode saus van de Beren. Dat kan ik thuis ook. Verschillende soorten rode saus gekocht. De basis met basilicum van Bertolli bevalt het beste. Nog wat Parmezaanse kaas erover en wij hebben ene restaurant waardige diner volgens Eva.

Die rode saus. Eigenlijk moet je deze verwarmen in een pan of in een glazen schaal in de magnetron. Omdat Eva dit zo lekker vind maak ik weleens een portie warm in de magnetron. In een plastic bak. Die wordt rood. Niet schoon te krijgen.

Maar niet getreurd. Je wast de bak gewoon af met sop. Daarna leg je de bak achter het glas in de zon. Dit kan je ook met kleding doen waar tomatensaus in zit. Wassen en daarna achter het glas in de zon. En alle vlekken verdwijnen.

Laatst was het zo lekker warm. Ik hing het bakje in de zon. Toch bleef deze nog licht oranje. Achter het glas versterkt denk ik het zonlicht.

One thought on “Rode saus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s