52 jaar getrouwd.

Gisteren waren mijn ouders 52 jaar getrouwd. Nooit gedacht dat zij dit nog samen konden vieren. Mijn broer en zijn kinderen waren er. Zo ook ik. Daan en Eva helaas niet. Papa weekend. Mijn schoonzus moest werken. Ik had de zaterdagnacht. Zij de zondag overdag.

Kijk mijn moeder nou. Wel met een brace. Maar zij kon gewoon meedoen met jeu de boules.

Weer ouderwets frietjes gegeten. Gebakken door mijn vader. Hij neemt de bestelling op en bakt dan het dubbele πŸ˜‚. Het was weer super gezellig. Ineens realiseerde ik mij; het kan gewoon weer. Wij hadden geen stress met bij elkaar zitten. Het was ook nog eens mooi weer. Heerlijk buiten gezeten. Als klap op de vuurpijl had mijn vader lekkere gebakjes 🍰 van Mekking. Gelukkig was ik op de fiets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s