Super blij.

Ik ben nog steeds blij met ons gewonnen pakket.

De kauwgom neem ik mee naar mijn werk. Ideaal na het eten van een lunch.

De chocolade 🍫 reep gaan mijn kinderen van genieten.

Het flesje focus is een favoriete smaak van mijn dochter. Dus die komt ook wel op.

Dextro. Dat is niet iets wat je zo tussendoor eet. Helaas zijn de cijfers van mijn zoon op de middelbare niet echt top. Ik ga hem deze dextro voor een toets geven. Kijken of dit helpt. Psychisch of niet.

De bloemen 🌺 en celebrations bewaar ik. Altijd handig om een kado in huis te hebben. De snoepbloemen ga ik denk ik Eva geven als ze de Vierdaagse heeft gelopen. Nou ja, gelopen. Ze mag niet van de fysiotherapeut. Te hobbelig, te lang, etc. Ik ga waarschijnlijk met Eva vanaf de laatste controle post lopen. Even aankijken of dit gaat lukken. Zoals het er nu voor staat wordt het hem niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s