Onweer.

Mijn zoon ging vanochtend naar school. Precies op het goede moment. Even geen regen. Om 13:00 liep ik met mijn dochter naar school. In ons achterhoofd dat er slecht weer aan kon komen. Op zo’n moment neem je dat niet serieus. De zon schijnt immers. Zij had een gesprek met de juf. Ik zat in de zon op een bankje op het schoolplein. Eva mag nog geen zware boeken tassen dragen. Dus ik zat klaar om met Eva naar huis te lopen. Die tas op mijn rug. Het werd toen al donkerder.

Ineens ging het los! Maar dan ook echt los. Daan zat net binnen. Eva en ik wilde net boodschappen doen. Wij gingen. Maar wat een regen en onweer. Put deksels lagen los. Wat een riool lucht roken wij.

Eenmaal thuis zie je de schade. Stelt uiteindelijk natuurlijk helemaal niks voor. Maar toch….. ik denk dan; de tuin weer aanpakken. Vegen en stofzuigen. Pffff. Het lag er zo mooi bij.

Vandaag gaat het nog erger worden zeggen ze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s