Lieve kaarten.

Wat is Eva verwend met kaarten. Overal in de woonkamer waar wij keken hingen kaarten. Ik mag ze nog steeds niet weg halen van Eef. Op een gegeven moment vond ik het zelf te druk worden. Vele kaarten weg gehaald. Maar in het hoekje waar Eva ligt heb ik ze nog laten hangen. De rest ligt nu in haar herinneringen kist.

Wanneer ga ik alle kaarten weg halen? Daar heb ik over nagedacht. Zolang Eva niet een hele dag naar school kan gaan. Zolang zij tussendoor moet liggen om te herstellen. Als zij ligt ziet zij de kaarten die ik nog wel heb laten hangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s