Lekker zwemmen.

Mijn dochter ging zwemmen met klas genoten. Vele mensen liepen langs en riepen; blauwalg.

Nou, echt niet. Misschien over een paar weken als het warm blijft. Maar voor nu, lekker zwemmen.

Eerst ging Eef met twee klas genoten. Ik blijf hierbij zitten. In de buurt. Soms ga ik een gesprek aan met de mensen van wie hun tuin aan het water ligt. Best heftig voor ze. Vreemden in hun achtertuin. De kinderen waren nu rustig. Ik kan mij herinneren dat ze vorig jaar veel herrie maakten.

Eva zonder slippers maar wel met een warme jas aan 🀭.

Na het avond eten had Eva een andere klas genoot mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s