Onze kruidentuin.

Ik ben dol op een moestuin. Helaas geen ruimte hier. Gelukkig heeft mijn broer een super grote moestuin samen met een vriend. Ik mag daar gebruik van maken. Zo leuk.

In onze πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ tuin heb ik niet veel ruimte voor planten. Maar de ruimte die ik heb benut ik met komkommer πŸ₯’ planten, aardbeien πŸ“, munt, pepertjes, vele kruiden 🌿 en peulen. Framboos en Japanse bes.

Munt is een soort van onkruid. Plant deze daarom nooit tussen je planten. Hij woekert enorm.

Ik wist niet dat een aardbeien πŸ“ plant de winter kon overleven. Nu geprobeerd. En jawel, ik zie bloemen 🌷. Mocht dit lukken, zou super zijn. Een voordeel van een aardbei πŸ“ plant in de lucht is dat een vogel hier niet van kan eten. Zij kunnen niet eten en vliegen tegelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s