Een steekvlam.

Als de kinderen op bed liggen veeg ik alle kruimels op de grond. Dan pak ik de stofzuiger en gaan met die banaan 🍌.

Zo ook gisteravond. Ik was gelukkig net klaar. Ik keek naar de stofzuiger terwijl ik nog een stuk snoer eruit trok. Er kwam meer uit. Een steekvlam met een harde knal. Poef. De stop lag eruit. Einde stofzuiger. Zucht.

De oven doet het ook nog steeds niet. Alleen die maakt de ramp erger. Die zorgt ervoor dat de aardlekschakelaar eruit knalt. Gaat lekker hier.

Ik moet denken aan vroeger. Ik stond erom bekend dat apparaten kapot gingen als ik ze aanraakte. Zo mocht ik van een vriendin niet haar afstandsbediening van de televisie πŸ“Ί aanraken πŸ˜†. Heel vroeger, als klein kind, heb ik onder stroom gestaan dankzij een tv waar je toen nog aan de knop moest trekken om deze aan te krijgen. Trok ik toch de knop eraf. Pakte ik ook nog eens het ijzerwerk wat tevoorschijn kwam. Bam πŸ’₯. Ik weet het nog. Kan eigenlijk niet. Ik was heel klein. Toch denk ik mij dit nog te kunnen herinneren. Anyway, ik denk dat toen mijn magneet banen in de war zijn geraakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s