Over the top.

Ik zag een bos bloemen 🌷 bij Pieters koopjeshoek. Over the top. Voorheen zag je in Amerikaanse films altijd van die bossen bloemen met allerlei kleuren. Ook kleuren die een bloem eigenlijk niet kon hebben van nature. Nu zie je ze ook in Nederland.

Ik dacht, ik doe eens gek. Een bos voor mijn moeder en een voor mij. Voor Moederdag. Ik moest werken die dag. De kids de avond daarvoor ingeleverd bij hun vader. Ik heb een lange maar gezellige werkdag gehad. Weer eens wat anders.

De bos bloemen had ik op de zaterdag naar mijn moeder gebracht. Mijn vader, broer en buren waren daar ook. Was nog gezellig ook. Prima zo’n pre Moederdag.

Het stinkt nu wel in huis. Deze bloemen hebben een hele sterke geur.

Ik vind het zo schattig dat ik altijd op Moederdag een foto krijg van mijn ouders. Daarop zie je het kopje van mijn moeder met een bloemetje uit de tuin aan het oortje πŸ₯°.

2 thoughts on “Over the top.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s