Too good to go.

Ik kijk regelmatig op deze app. Steeds β€˜te laat’. In Ede doen weinig winkeliers mee.

Eva was afgelopen zaterdag vroeg wakker. Ze liep naar de badkamer om haar neus te snuiten. Toen werd ik wakker. Ik kon niet meteen door slapen. Dan pak je toch je iPad 😬 ? Mijn oog viel op de too good to go app. Heeeee, de Plus in Bennekom had een brood pakket voor 3,99. Voor 13:00 ophalen. Doen!

Kom ik daar. Een jongeman hielp mij met wat dingen aanklikken op mijn gsm. Daarna pakte hij een krat met brood 🍞 πŸ₯– πŸ₯―. Ik vroeg hoeveel ik mocht pakken. Alles was voor mij. Say what? Ik zei; dan ga ik uitdelen. Neeee, zei een man, invriezen en van het wit brood maak je de komende dagen wentelteefjes. Ik ben daarna toch doorgereden naar mijn ouders. Die hebben nu twee lades van hun vriezer gevuld. Zij en ik hebben voorlopig genoeg brood.

Het witte brood heb ik in huis voor tosti’s en wentel teefjes. Een zak witte bollen voor een broodje hamburger πŸ” of kroket.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s