Regenboog.

Toen Eva in het ziekenhuis lag kwam er een meneer langs met een gitaar 🎸. Naast hem stond een vrouw met een kunstboom. Daarin hingen allemaal β€˜diamanten’. Hij zong een liedje 🎢. Toen gaf hij Eva een zakje met een kaartje en zo’n diamantje πŸ’Ž. In de tas mee naar huis genomen. Later bekeek ik het goed. Er stond in dat je een deken op een site mocht uitzoeken. Dit was ook voor een broer of zus. Ik heb de kinderen er een laten uitzoeken. Ze zijn zo ontzettend mooi. Eva wilde rust. Zij koos weinig kleur. Daan heeft een regenboog 🌈 deken.

De diamantjes hebben wij voor het raam gehangen. Als de zon schijnt zien wij regenbogen 🌈 op de muur verschijnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s