Een prachtige dag.

Wat een mooi weer hadden wij vandaag. Totaal niet verwacht. Gelukkig stond er niks op de planning. Alleen dat Eva naar de fysio moest om 17:45. Voor het eerst weer in een groep. Dat vond ze wel spannend. Gelukkig vroeg de fysio therapeute of Eva 30 minuten of 45 minuten wilde. Dat eerste natuurlijk πŸ˜‚. Daarna gingen wij naar een tankstation om een too good to go bon op te halen. Ik was daar wel benieuwd naar. Ik had Eva bewust naast mijn zijde. Wij kregen twee saucijzen, twee maal breaker (bananen yoghurt) en twee pakken vifit. Prima pakket.

Ik heb het lezen van boeken ontdekt. Voor 50 cent een mooi boek πŸ“• bij de kringloop. Die geef ik daarna weer terug en koop dan een nieuwe. Prima prijsje. Het was heerlijk in de tuin. Daan en vriend kwamen nog een tijd bij mij zitten. En ik maar lezen en lezen.toen het te heet werd in de tuin ging ik in de schaduw in onze hangmat.

Onze nieuwe schuur is iets teveel naar rechts gezet. Eerst dacht ik nog; zonde van de tuin. Die is nu iets kleiner. Maar uiteindelijk had het zo moeten zijn. De vier kliko’s staan twee aan twee. Daardoor ruimte over. Grasmat op de grond. Eva heeft van mijn ouders ivm haar operatie een hangstoel gekregen. Laat daar nu de avond zon 🌞 schijnen. Het perfecte plekje voor een boek lezen in de avond.

Ik ga nog iets van een gordijn hangen voor de kliko’s. Of een douche gordijn met een mooi plaatje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s