Update Eva.

Afgelopen maandag was Eva bij de fysiotherapeut. Ze gaat deze week elke ochtend 1,5 uur naar school. Volgende week komt er een uur of eventueel anderhalf uur bij. Haar vader en de fysio (ik was er niet bij) hadden het eerst erover om Eva langer in de ochtend op school te laten in week twee. Dat vond Eva te spannend. Dus nu na een korte ochtend school eerst even ontspannen thuis. De middag weer naar school.

22 april heeft ze een uitje van school naar Leiden. 1,5 uur auto. 2,5 uur daar in corpus. Daarna weer 1,5 uur in de auto πŸš™. Oei, dat is best lang zitten. Volgens paps een makkie. De fysio en ik twijfelen nog een beetje. We gaan het zien tegen die tijd. Helaas kan ik zelf niet rijden ivm werk. Anders was ik met haar mee gegaan en als het niet meer ging met haar eerder naar huis gereden. Gelukkig ken ik een moeder waar Eva nu mee mag rijden. Zij kent de situatie van Eva. Misschien geef ik een hoofdkussen mee. Als dat staan, zitten en lopen te pijnlijk/vermoeiend wordt voor haar rug werkt er maar één ding; dat is dan even liggen. Moet geregeld kunnen worden. Desnoods op de achterbank van de auto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s