Eva en school.

Eva mag een uur zitten. Afgelopen dinsdag verzorgde ik het schoolfruit. Het waren wortelen. Dus groente dit keer πŸ˜…. Ik nam Eef mee naar school. Zij en ik liepen langs de klassen van de juffen die haar een kaart hadden gestuurd. Ze kreeg veel schouderklopjes.

De dag daarna zou ik sinaasappels 🍊 snijden. In vieren. Twee stukken per kind. In die tijd die ik nodig zou hebben wilde ik Eva in de klas laten zitten. Weer een stapje verder. Helaas kregen wij een melding dat de juf van Eva ziek was. Dus Eva had een soort van vrij. Nou ja vrij. De rest van de klas wel. Maar Eva had alle spullen natuurlijk thuis voor onderwijs. Ik liet haar uitslapen terwijl ik op school de sinaasappels 🍊 in stukken sneed. Daarna haalde ik haar uit bed en kon ze haar dagtaak maken.

Ik vroeg later aan de juf, is het een idee dat Eva donderdag een uur op school komt? De juf gaan aan dat ze een leuke gast docent had van 13:00 tot 14:00. Ik moest werken. Mijn ouders pasten op. Oma vind het leuk om samen met Eva online les te volgen. Opa doet dan allemaal klusjes in ons huis. Zo fijn.

Helaas ging de les niet door van de gast docent. Maar Eva was toch op school van 13:00 tot 14:00. Opa bracht en haalde haar van school. Ik kreeg een leuke foto van de juf. Ze zei; wat lijkt Eva op haar opa πŸ‘΄. Eva heeft het super leuk gehad. Geen pijn. Ze hield het makkelijk vol.

De juf had zelfs slingers opgehangen voor Eva. Zo lief!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s