Een bloemetje.

Ik ging gisteren boodschappen doen bij de jumbo. Kreeg ik ineens een bloem tijdens het afrekenen. Ik vroeg aan de dame achter de kassa waarom ik deze bloem kreeg. Zij vertelde mij dat ze geen idee had waarom. OkΓ©.

Ik nam deze bloem aan. Ik las de tekst op de verpakking hardop voor; jij bent bijzonder. Wauw. Ik zei tegen dit dus β€˜per ongeluk’ tegen de dame achter de kassa. Jij bent bijzonder. Zij begin te glimmen. Ik herhaalde deze tekst nogmaals. Oh, ben ik bijzonder? Een ieder is bijzonder. Het zijn soms de kleine dingen die het doen.

Dank voor de mooie bloem. Hij of zij staat te shinen in onze woonkamer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s