Catastrofe 😩.

Daan gaf gisteren aan dat hij vandaag een ontbijt op school zou hebben. En dus ook heeft. Meneer had tegen zijn mentor gezegd dat zijn moeder lekkere mini croissantje wilde maken met een knakworst erin. Het eerste wat ik tegen hem zei; schat, onze oven werkt niet. Oh…. Niet aan gedacht. En ten tweede ; onze knakworsten zijn niet hallal….

Wij kregen fijne tips via Facebook. Van een leen oven (dat ging mij net iets te ver), iets anders lekkers kopen, tot aan de croissantjes de avond vtv bakken bij de buren. Maar ik heb een prins op de erwt in huis. Hij wil warme croissantjes mee naar school.

Gistermorgen stond ik om 6:30 op. Waarom? Meneer gaf aan; dan sta ik ook vroeg op en gaan wij samen genieten van de ochtend. Wauw. Dat klinkt toch super? Ik stond op toen de wekker ⏰ ging. Ik riep Daan om op te staan. Ik riep en riep. Pfff. Op een gegeven moment was ik er wel klaar mee. Voor vandaag, ik dacht even; klaar met dat extra vroeg opstaan als jij dat niet doet, ga ik dit ook niet doen. Mams gaat β€˜uitslapen’. …. Dacht ik heel even. Ik stond weer extra vroeg op. Ik probeer de croissantjes te maken. Waarschijnlijk slaan de stoppen er weer meerdere keren uit door die stomme mega dure oven waar ik net geen garantie meer op heb.

Het sneeuwt!

Daan zal wel balen. Doordat de stoppen eruit slaan πŸ₯Š is er geen WiFi. πŸ˜…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s