Waarom zijn sommige school tassen πŸ’Ό zo zwaar?

Daan zit nog totaal niet in de puberteit. Ik heb een mager , klein mannetje in huis zonder de baard in zijn keel te hebben. Dertien jaar. Bijna veertien. Snor of baard groei? Nope.

Toen ging Daan, niet eens zo lang geleden, naar school met een rugzak. Helemaal vol. Van les tot aan bijles en huiswerk begeleiding. Yep, het loopt niet zo goed met meneer zijn loopbaan. Daarom zitten er elke dag extra boeken in zijn tas. Dat hij daardoor niet omkiepert. Mijn ouders waren onder de indruk van dat iele mannetje met die hele grote rugzak die rechtop bleef staan.

Deze week heeft hij de maandag en vrijdag vrij. De rest van de dagen leuke workshops. Je moet dan eten, drinken en gymkleren meenemen naar school. Ik voelde aan de tas. Pfew. Echt mega zwaar. Hoe dan jongen? Geen boeken…..

Ik deed een bepaalde rits van zijn rugzak open. Ik kan niet tellen hoeveel verschimmelde boterhammen erin zaten en verkruimelde roze koeken. Echt bizar. Meneer dit laten zien. Hij begon te kokhalzen.

Dat dus. Ik was vroeger zo slim om dit in de prullenbak op school te gooien . Meneer Daan laat alles in zijn tas achter. En maar slepen. Haha.

Met de Nijmeegse Vierdaagse lopen de soldaten met een bepaald aantal kilo’s op hun rug. Zou Daan daarvoor aan het trainen zijn πŸ˜†?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s