Faye.

Ik vertelde Eva een tijd geleden over Faye. Zij is de dochter van iemand die ik ken van vroeger. Via messenger hadden en hebben haar moeder en ik contact. Ik weet een beetje wat Faye allemaal moet ondergaan. Maar ook hoe goed ze bezig is met sieraden maken voor het goede doel. Voor het prinses MΓ‘xima centrum.

En toen kreeg Eva bovenstaande bericht! Een kaart met een armband. Wauw. Wat deed dit haar super goed. Dit kaartje is echt heel belangrijk geweest voor Eva. Kijk haar glunderen.

Eva zei steeds toen ze in het ziekenhuis lag; kan ik naar Faye? Helaas kreeg Faye toen corona. Echt naar. Fijn dat ze dit goed heeft doorstaan. Haar chemo werd uitgesteld. Daardoor heeft Eva Faye niet in het ziekenhuis gezien. Misschien kunnen wij een andere afspraak maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s