It is raining tacoโ€™s ๐ŸŒฎ.

Ik zong gewoon een liedje. Iets van; it is raining tacoโ€™s. Zegt mijn dochter, mam, daar heb ik zin in. Zeker weten?

Ze eet op dit moment best slecht. In het ziekenhuis al. Daar kwam dat door de morfine medicijnen ๐Ÿ’Š. Verlaagt je eetlust. Mijn moeder eet ook vaak met tegenzin. Zij heeft morfine pleisters. Het wordt al een gewoonte als ik over het avond eten begin bij haar dat ik alvast zeg; gadverdamme ๐Ÿ˜†. Dat roept mijn moeder standaard al mijn vader meld wat ze gaan eten. Alleen bij macaroni of een stamppot komt er een glimlach.

Gisteren bracht mijn moeder zelfgemaakte draadjesvlees. Zo lekker. Eva heeft gesmuld. Aardappel ๐Ÿฅ” puree erbij en rode kool met appelmoes. Even wat ijzers dat bloed ๐Ÿฉธ systeem in laten komen. Kan ze wel gebruiken. Ik vind haar erg bleek. Ze zweet ook als een malle. Hemd is steeds nat. Ze heeft geen koorts. Wond ziet er goed uit.

Maar ja, tacoโ€™s ๐ŸŒฎ. Als lunch? Why not? De spullen gehaald. Ze heeft gesmuld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s