Afgelopen donderdag.

Donderdag liepen Eva en ik naar het huis van haar vader. Eenmaal daar ging ze op de bank liggen. Daarna liepen wij weer terug. Super knap van haar.

Donderdag zou ook haar klas langskomen. Rond 13:00. Eerst zag Eva daar tegenop. Toen het bijna tijd was zei ze; mam, kan je limonade maken en snoepjes buiten op tafel zetten? Maar natuurlijk. Een app gestuurd naar de juf. Ze zei dat ze met heel groep 8 zou komen. Oeps, meer dan verwacht. Extra snoepjes op tafel gezet. Om 13:30 waren ze er. Ik kreeg een kind meteen met de deur in huis. Een bloedneus. De rest liep om naar de poort.

Eva sprong op van de bank? Huh, hoe dan? Voorheen vroeg je hulp. Ze leefde helemaal op. Wat genoot ze ervan om haar klasgenoten te zien. De jongens keken door het raam en zagen een slang 🐍. Hoppa, Eva haalde de slang uit zijn hok. Iedereen mocht hem aaien. Anton was erg lief. Hij heeft niet gehapt.

Dit was echt een top idee van de juf. Eva was super blij. Ik hoorde dat veel kinderen onder de indruk waren van de lengte van Eva. Ik liet ze een foto zien van haar rug van voor en na de operatie. Ze waren er stil van.

Ze kreeg ook nog vele kaarten. Op elke kaart stonden meerdere namen. Een ballon en een reep chocolade 🍫 kreeg ze ook nog eens. Wat een verwennerij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s