Onze fontein.

Ik zit graag in de tuin. Mijn kinderen ook.

Zo zaten wij vorige week in onze tuin. Genietende van ons uitzicht. Wederom heb ik een mini fontein. Voorheen kocht ik deze bij Ali. Maar hier ben ik mee gestopt. Die onkosten/verzend kosten. Steeds vaker kreeg ik iets heel anders dan ik besteld had. Drama.

Deze fontein heb ik gekocht bij de action, voor 7,99 euro. Prima prijsje. Wij gaan genieten van het geklater van het water. Ook onze kat. Zij drinkt van het water. Iedereen blij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s