Operatie.

Vandaag is de dag dat Eva geopereerd gaat worden. Huh? Dat zou toch volgende week zijn? Ja. Maar wij werden dinsdag gebeld. De dokter wilde het graag vandaag doen. De reden weet ik niet. Ik zou zeggen, die ene week eerder moet niks uitmaken. Maar ja. Toch maar doen. Want je zal zien dat er volgende week zieken zijn. Dussss. Mega tegenvaller voor Eva. Ze zou logeren met vriendinnen. Wij πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦ zouden voor mijn verjaardag uit eten gaan. Dagje erop uit. Eva heeft aanstaande maandag en dinsdag twee studie dagen. Quality tijd met mams, kleren kopen….. Allemaal dingen ter afleiding.

Je kan ook zeggen; je kan je nu niet druk maken. Maar toch. De planning was perfect. Ook wat betreft bij haar vader. We hadden het perfecte schema. Wij hebben nu soort van geen β€˜normaal’ onderdak voor Daan. Heel verhaal. Komt natuurlijk goed. De maatschappelijk werk belde nog ivm een andere operatie datum. Zij gaan mee met Eva en mij naar de operatie kamer. Deze dame zei nog; als het allemaal lastig te plannen is, waarom laat je het niet bij volgende week? Vandaag is op verzoek van de arts. Daar ga ik niet tegen in. Misschien heeft hij meer tijd nodig. Vandaag moeten wij vroeg aanwezig zijn. Volgende week was het later gepland.

Fijn dat het vandaag gaat gebeuren. Het was gewoon even schakelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s