Mijn verjaardag.

Ik ben vandaag jarig. Door schrikkeljaar van vorig jaar heb ik voor het eerst sinds de scheiding mijn kinderen in huis. Dat is fijn wakker worden. Extra genieten. Vandaag wat visite over de vloer. Niet teveel. Wennen dat het weer mag.

Ook nog druk met heel veel telefoontjes plegen. Ik moet aankomende week van alles afzeggen. Onderhoud ketel, afspraak WKZ, etentje met mijn kinderen, schilder die langs zou komen om te kijken, mijn proeverij bij Essensor. Wat kan een mens een hoop afspraken hebben in een week. Notabene vakantie. Eva heeft na de vakantie twee studie dagen. Perfect om voor het eerst samen te gaan lunchen en een nieuwe broek te kopen. Ook dat moet ik afzeggen. Dat halen wij nog in.

Voor nu genieten wij van een taartje, elkaar en de familie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s