Pasen.

Hebben jullie al paas versiering in huis? Voorheen had ik (nep) bloesem. Of krultakken met paas eieren erin. Nu niks. Ik twijfel. Als Eva over twee weken hopelijk geopereerd is dan hang ik alle kaarten op. Ik ben zo bang voor een hele drukke woonkamer. Lijkt mij voor Eva niet fijn als ze vooral rust wil.

Ik hoorde dat er een cacao tekort zou zijn. Nog niks van gemerkt. Wij hebben alle smaken paas eieren. Als er visite komt dan pak ik mijn nieuwe schaal van de action. Ik zag deze liggen in de winkel. Over the top. Het glimt je tegemoet. Fantastisch.

Laat je een foto zien van je versiering?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s