Klagen over alle extra hoge kosten.

Man o man. Wat gaan de prijzen omhoog. Laatst had ik het er al over dat 5 knabbel (kaas) stengels van 3,50 in een keer naar 5,00 gingen. How bizar. Gisteren was ik bij de jumbo. Gebak πŸŽ‚ bestellen voor mijn verjaardag 🎁 aanstaande woensdag. Meestal bak ik zelf. Maar ik had zo’n zin in iets anders dan monchou of een appeltaart. Geen zin om mij te verdiepen welke dan te bakken. Dus toch maar besteld. Omdat ik die dag jarig ben en als ik het ophaal krijg ik 20% korting. Zo leef ik zoveel mogelijk. Bonnen, aanbiedingen, etc. Bij de Hema mag ik een gratis tompouce ophalen. Ga ik woensdag ook doen.

Gisteren getankt. Bah bah, wat een prijzen. Je zou er bijna voor naar Duitsland rijden. Gelukkig tank ik maar een keer per maand.

Gisteren bij de jumbo was een meneer voor mij bij de kassa die twee kratten Heineken bier kocht. De tweede was schijnbaar voor de halve prijs. Hij betaalde. Zei nogmaals tegen de caissière; de tweede krat is toch halve prijs? Jazeker zei het meisje. Oftewel, meneer betaalde voor een aanbieding hetzelfde als een maand geleden voor de volle prijs. Dus hoezo aanbieding?

Denk je voor fruit hetzelfde te betalen als een jaar geleden? Of misschien iets meer? Valt mee toch? Let op. In plaats van 500 gram krijg je nu 400 gram. En ga zo maar door. Ben er zo klaar mee.

De gas en energie prijzen. Ik denk dat veel mensen het amper kunnen betalen. Een collega zei nog; de verwarming gaat niet hoger dan 18 graden. Vier kinderen zitten met een dikke trui binnen. Douchen gaat met een kookwekker op vijf minuten. En dan nog is zij van 180 euro naar 300 euro gegaan. Echt bizar. Ik heb geluk. Ik heb schijnbaar alles vastgezet tot oktober 2023. Lucky me. Zegt mijn broer; ze kunnen nog failliet gaan. Dan betaal je de hoofdprijs. Oh dear πŸ₯΄.

Ik gebruik overal kaarten voor. Ik heb een Hema, Albert Hein, Lidl en nog meer kaarten. Die bieden soms ook korting. Van de week kreeg ik een gratis chocolade reep bij de Lidl en 1 euro korting op mijn boodschappen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s