Eva.

Ik had al eerder aangegeven dat ik niet meer wist waarom Eva zoveel hoofdpijn had. Waarschijnlijk spanning voor de operatie. Want het kon niet van haar rug zijn zei haar arts.

Vorige week dinsdag kwam Eva huilend uit school. Om 12:00. Rug en hoofdpijn. Zucht. Klaar mee. Mail gestuurd naar haar arts. De volgende dag belde hij al terug. De pijn die Eva aangeeft klopt precies bij haar scheef stand van haar rug. Duidelijk. Hoe nu verder? Ze moet een dag school kunnen volhouden. Ik ben naar een anesthesist gegaan. Alles uitgelegd. Wij hebben een mooi schema gemaakt met pijnstillers. Als Eva met pijn opstaat krijgt ze een brufen en paracetamol. Dit mag om 16:00 herhaald worden. Maar dat zal niet nodig zijn aangezien ze dan loopt of ligt op de bank. Een hele ochtend op een stoel zitten redt ze gewoon niet.

Maandag stond ze met hoofdpijn op. De pillenmix gegeven. Ze heeft het de hele dag mee gered. Ze had s’middags nog fysiotherapie. Kan ook geen kwaad.

Nu de hoofdpijn nog. Ik dacht, ik bel maatschappelijk werk van het Wilhelmina kinderziekenhuis. Zij hadden Eva zo goed geholpen voor de operatie. Ze snapten wel dat Eva stress of spanning had van de uitgestelde operatie. Zeker omdat je geen nieuwe datum hebt. Volgende week kunnen wij al terecht. Hoe fijn is dat? Eva ziet ook wel dat iedereen naar haar kijkt. Haar rug ziet er niet uit….. Ze mist haar corset. Maar die past echt niet meer. Dus zo fijn dat we een gesprek krijgen.

Zo nu heb ik alles aangepakt. En dan met de beste juf die haar goed begeleid komt alles goed.

Nog een leuk bericht. Eva kwam gisteren om 15:00 thuis met een enorme glimlach. Op haar hand stond een 10 geschreven. Ze had een 10 voor topografie gehaald. Yes! Ze was zo blij. Ik moest het in de familie app zetten, πŸ˜‚. Later hoorde ik van een moeder via haar dochter dat Eva zelfs een applaus kreeg πŸ‘. Ze heeft zoveel moeite met leren en dan presteer je dit. Topper!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s