Honing.

In de zomer kristalliseert mijn honing nooit. Nu wel. Ik bewaar mijn honing normaal in een keukenkast. Dat schijnt het beste te zijn. Donker bewaren en niet teveel temperatuur schommelingen. Dat zit wel snor in mijn keuken.

Wist je dat honing oneindig houdbaar is? Tenminste, dat zegt men op het internet. Dit komt door het hoge suikergehalte.

In de winter had ik last dat mijn honing steeds kristalliseerde. Het potje in een pan met warm water en klaar. De honing was weer vloeibaar. Hoe hoger de suiker gehalte hoe sneller het kristalyseert. Mhhh, dan heb ik nu een verkeerde pot honing. Maar ik hou niet van weg gooien. Ik bewaar mijn honing op de verwarming in de kamer. Ook weer opgelost.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s