Frikandel broodje.

Sorry vegetariΓ«r.

Mijn neefjes, inmiddels grote neven aten vroeger frikandel broodjes. Ik dacht toen nog; waarom zou je zoiets eten? Bah. Inmiddels heeft mijn zoon en vele van zijn leeftijdsgenoten dit ook ontdekt. Ze kunnen deze zelfs op school kopen.

Heel af en toe koop ik er een voor mijn zoon en een vriendje. Die van bakker Bart vinden ze het lekkerst. Maar serieus, die kosten 2,50 per stuk. Dan ben je serieus 5 euro kwijt voor twee ongezonde snacks. Is mij te duur. Die van de Albert Hein vind ook iedereen lekker.

Maar wat is er toch aan de hand bij de Appie? Al weken, ik denk zelfs maanden lang, liggen er alleen maar misvormde broodjes. De laatste keer toen ik keek zag ik een bodem van bladerdeeg met een halve frikandel op. Geen curry. Geen deksel van bladerdeeg. Of er zitten halve broodjes in. Curry soms veel teveel soms niks. Maar vooral dat bladerdeeg gebeuren. Ziet er niet uit. Ik denk dat ze voorheen best goed dit product verkochten. Maar nu? No way. Het is massa productie. Dus ergens in de fabriek gaat het mis. Een filiaal bakt ze alleen maar af. Ik ben in meerdere filialen geweest. Overal is het bagger.

Ken je de stroopwafel kruimels nog die je op de markt kon kopen en misschien nog kan kopen? De restjes van de stroopwafel in een zak. Soms een plastic zakje soms een mooie puntzak. Met een beetje geluk had je grote stukken koek met stroop. Daar lijken de broodjes van de Albert Hein nu ook op 🀭. Alleen zijn het officieel geen restjes maar originele broodjes. Je betaald er de volle pond voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s