Storm.

Pfew. Het was me wat. Een best wel heftige storm. Wat een geluk dat wij niet aan de kust wonen.

Op het hoogte punt van de storm was ik best even bang. Ik hoorde een plaat van mijn overkapping heen en weer gaan. Zal deze blijven hangen of de lucht in vliegen? Bij een eerdere storm vloog deze plaat weg. Mijn vader repareerde deze gelukkig weer. Ik belde nog met hem. Wij dachten hetzelfde. Als de plaat heel blijft valt deze te repareren. Maar op een gegeven moment zijn ze op. Maar pfew. Wij hebben vooralsnog alles overleefd. Zeer dankbaar. Zeker als ik kijk naar bepaalde beelden op de televisie of internet. Daken vlogen van huizen af. Vreselijk.

Ik werkte gisteren een dag extra in het ziekenhuis. Toen ik klaar was met werk dacht ik; nog even een boodschapje doen. Ik wilde wat lekkers kopen voordat mijn kids weer thuis kwamen. De avond samen thuis met de wind om onze oren. Genieten van het gesuis en lekker eten. Ik had de boodschappen in mijn tas πŸ’Ό. Ik liep. Ineens kwam de wind πŸ’¨ mij tegemoet. Ik viel serieus bijna om.

Ik hou van het geluid van de wind. Deze storm van gisteren was schijnbaar erger dan de vorige. Maar de vorige storm β›ˆ. woeide vooral in de avond en nacht. Een slapeloze nacht.

Dit slakje 🐌 zag ik tijdens de storm voortbewegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s