Uitspraken van mijn zoon.

Mijn zoon riep vroeger altijd dat hij directeur van een bank wilde worden. Dus ik dacht aan een Rabobank. Later kwam ik erachter dat hij een bank πŸ›‹ om op te zitten bedoelde. Dan kon hij lekker de hele dag bank hangen πŸ˜‚.

Gisteren vroeg ik of hij zin had in groentesoep. Zijn stiefbroer Sem zat ernaast. Zegt meneer; ik vind de soep wel lekker, alleen die groente erin niet πŸ€£πŸ˜…. Zijn stiefbroer en ik lagen in een deuk. Dat verzin je toch niet? Sem zei daarna; Daan ik ben ervan overtuigd dat jij kan leven zonder te eten. Jij bent een wonder. Mijn zoon eet amper iets. Ik moet er echt aan denken om de gasten extra eten aan te bieden.

Vanmorgen zuchtte hij diep dat hij naar school moest. Mam, ik mis het corona hotel, hahaaaaaa. Lekker op bed liggen. Laptop erbij. Later opstaan. Maar schat ben je vergeten dat je ziek was. Joh, dat waren maar twee dagen. Veel geslapen toen. Vijf dagen genoten van het luxe leven 🏨.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s