Valentijnsdag.

Ik vier elke dag Valentijn met mijn kinderen als ze hier zijn. Onze liefde voor elkaar is er voor altijd. Onvoorwaardelijk ❀️. Voor nu bijzaak. Het gaat nu om Eva.

Plan de campagne gemaakt met Eva. Ik denk dat ze meer stress heeft dan zij en wij door hebben. Vandaar haar hoofdpijn. Bij dit soort hoofdpijn werkt geen pijnstiller. Inmiddels een negatieve thuistest. Wij gaan vandaag voor de zekerheid wel nogmaals naar de GGD. Dus vandaag online les. Wat keek zij hiernaar uit. Ze zag hoe haar broer van thuis les leek te hebben genoten. Lekker in bed met zijn laptop voor zijn neus. Alleen vielen bij hem echt heel veel lessen uit. Hij had soms maar twee tot drie lessen op een dag. Ik denk dat de docenten ook massaal omvielen door corona.

Ik kreeg een tip van iemand over een medicijn πŸ’Š wat werkt tegen migraine. Ik had er nog nooit van gehoord. APC. Een soort paracetamol maar dan net wat lichter. Werkt ontstekingsremmend. Maar vooral bij migraine. Dit lijkt bij Eva te werken. Psychisch of lichamelijk? Geen idee. Het feit dat het werkt; perfect! Blij mee.

Overleg gehad met Eva. Zij blijft niet twee dagen thuis om online les te volgen. Maar een. Haar broer is dan naar school. Die mocht sinds zaterdag weer los. Dan maakt zij toch nog een corona thuisles mee. Mams die haar wat later wakker maakt. Ontbijt op bed. We maken er wat van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s