Ongelooflijke hoofdpijn. Wie heeft de gouden tip?

Mijn dochter klaagt al langer over vreselijke hoofdpijn. Ik zie haar dan op de bank liggen met haar hand op haar hoofd. Paracetamol erin. Dat hielp voorheen. Nu niet meer.

Waarom heeft ze hoofdpijn? Hormonen ivm ongesteldheid? Dit laatste laat op zich inmiddels alweer 8 weken op zich wachten.

Is het haar rug? Ik heb een mail gestuurd naar haar arts. Hij zegt dat deze hoofdpijn niet vanuit haar rug kan komen.

Ok dan hebben wij nog een andere optie. Corona. De thuis test was positief. Die van de GGD negatief. Eva kreeg daar een kindertest. Ik deed thuis een volwassen test. Stok achterin in haar neus en keel gat. De GGD vond dit niet nodig. 12 jaar…..

En dan bel je met de GGD over de uitslag. De meneer zei; ik zeg hier niks over. Ik mag geen medische adviezen geven. Prima. Is er nog een arts die iets kan zeggen? Nummer gekregen. Zij gaf aan dat de GGD leidend is. Dus wij hebben voor nu een positieve zelf thuis test en een kind met mega veel hoofdpijn waar geen pijn bestrijding tegen helpt. Wat moet ik nu? Maandag lekker naar school gaan? Ik heb serieus een niet pluis gevoel. Is hier niet meer aan de hand?

Is het corona? Zijn het haar hormonen? Of haar scheve rug? Ik sta met mijn rug tegen de muur. Iedereen zegt dat zei gelijk hebben. Ondertussen vergaat mijn dochter al dagen/weken van de hoofdpijn. Zelfs mega veel pijnstillers werken niet. En Eva was nooit een klager!!

3 thoughts on “Ongelooflijke hoofdpijn. Wie heeft de gouden tip?

  • Ik heb contact gehad met haar arts. Rugpijn komt echt van haar scheve rug. Hoofdpijn niet zegt hij. Maar als je de hele dag met een scheve nek rondloopt om je hoofd rechtop te houden…… Ik heb via een andere arts pijnstillend geregeld. Dit helpt goed. Nu kan ze weer hele dagen naar school.

   Like

   • Ik heb geleerd dat in het lichaam alles kan reageren op de rest van het lichaam. Zo kan een pijnlijke enkel door veranderd loopgedrag leiden tot een zere rug, wat dan weer door andere lichaamshouding kan leiden tot nekpijn en hoofdpijn. Goede kinesitherapeuten hebben vaak beter inzicht in die wisselwerking dan artsen, is mijn ervaring. Maar blij te horen dat de pijn intussen onder controle is!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s