De mooiste en liefste stenen.

Ik heb ooit met een vriendin stenen beschilderd. Dit was zo leuk om te doen. Vooral samen. De gezelligheid. Maar ook het ergens neer leggen.

Ik heb samen met mijn dochter vele stenen neer gelegd. Overal. Van een vakantie in noord holland tot aan de MacDonalds in Veenendaal. Die laatste was na twee weken weg. Ik ging alleen even checken hoor. Niks gegeten 🀣.

Zo leuk dit. In corona tijd verzinnen mensen iets om het leven fleuriger te maken. Schijnbaar vond iemand onze steen in Veenendaal leuk? Dat hoop ik. Of die iemand heeft hem weg gegooid …… over dat laatste wil ik niet over nadenken.

Mijn dochter wacht op een operatie. Ik zat op een gegeven moment op een Facebook groep met kanjer post. Iemand gaf aan ook in Ede te wonen. Zij wilde graag twee stenen schenken. Een hobby genoot ook. Wat leuk. Ineens lagen deze stenen voor onze deur πŸšͺ.

Eva is dol op stenen. Zij heeft er meerdere in een speciale doos verzameld. Stenen met een verhaal. Stenen verzameld op een vakantie. En nu deze. Deze zijn echt wel heel speciaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s