Beste schooltijd om nu corona te krijgen.

Mijn zoon heeft corona. Sinds zondag toen hij een positieve zelftest had zat hij in quarantaine. Gisteren de GGD uitslag. Wederom positief.

Gistermorgen belde ik met het Wilhelmina kinderziekenhuis. Ik hoorde van een collega dat bij ons in Ede patiΓ«nten pas na zeven weken na een positieve corona besmetting geopereerd gingen worden. Dus als Eva nu besmet zou raken zou het geen maart maar april worden. Niet te doen. Ze klaagt over rugpijn en ze heeft veel hoofdpijn. Een dag school op een houten stoel is niet te doen zegt ze. Eva klaagde voorheen nooit. Met de juf overleg gehad. Ze heeft nu een kussen mee naar school. Kijken of dit verlichting geeft. Maar even terug naar het WKZ. Zij hebben niet de regel van zeven weken na besmetting een operatie. Zij hanteren de quarantaine regel. Dus zeven dagen na besmetting en klachtenvrij mag je geopereerd worden.

Nu dit te weten zeggen mijn ex en ik; laten wij het nu allemaal maar krijgen. Dan hoeft Eva straks niet een week voor de operatie online les te volgen. Dat is zo niet fijn voor haar met op een ander niveau te hebben als de rest van de klas les krijgen. Een week geen vriendinnen over de vloer. Eva is zeker niet voor maart aan de beurt voor een operatie. Dus laat die corona hier maar toeslaan. Wij houden ons nu wel aan de regels hoor. Meneer zit op een kamer boven opgesloten. Hij teste zondag dus positief. De dag daarvoor zaten wij nog met z’n allen in de auto. We gaan het zien. Ik ben ervan overtuigd dat de een het wel krijgt en de ander niet vatbaar voor dit virus is.

Als ik kijk naar mijn zoon hoe ziek hij is. Totaal niet. Geen vaccinatie gehad. Een dag koorts. Nu voor de 3de dag een beetje hoofdpijn. Een dag best wel aanwezig. Maar met een paracetamol waren de klachten en koorts weg. Heeft hij het nu sneller gekregen en doorgegeven omdat hij geen prik heeft gehad? Kan. Wie zal het zeggen. 1200 leerlingen. In een week 400 besmettingen. Op 7 kinderen na zijn hele klas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s