Pittige noodles.

Eva en haar vriendin hadden bedacht om een bepaalde soort noodles te kopen bij de toko. Deze hadden ze gezien op TikTok. Prima. Woensdag om 12:00 stond ik bij school. Had ik tegen Eva gezegd. Maar Eva was dit vergeten? Ze zag mij niet staan met de auto. Ik stond echt voor haar neus. Ik zag haar met haar vriendin naar haar fiets lopen. Toen zag ik even niks. Daarna liepen ze richting het huis van haar vriendin.Nee toch. Gelukkig heeft Eva sinds twee weken een vastgeplakte gsm in haar hand. Ik bellen. Ik gaf aan, loop maar door. Haal ik jullie bij de ouders op. Sta ik daar. Geen Eva. Zucht. Ik weer bellen. Ow, zegt ze maar ik ben thuis. Ok, zucht. Luisteren. Stop met dat gegiebel πŸ˜….

Wij naar de toko. Yes! Ze hadden de noodles. Nog een speciaal drankje erbij. Allemaal van TikTok. De dame achter de balie zei niks totdat ik zei; verrekte TikTok. Ze moest lachen. Haar dochters waren daar ook van. Zij kocht het allemaal in. En het verkoopt goed. Ze is veel goedkoper dan de Jamin. Pfew. Ze gaf nog aan; zeg het voort. Dus hierbij; toko Fennis heeft veel TikTok spul.

Thuis meteen de noodles bereid. Ze gingen bijna dood. Whahaaa. Pak melk erbij. Niks hielp. Op een gegeven moment hadden ze zelfs dikke lippen. Ik kwam niet meer bij. Zweet op het hoofd. Lekker dan. De pittigste noodles van Nederland zijn echt heel pittig. Ik nam een hap. Een half uur brand πŸ”₯ in mijn mond. Morgen pijn bij poe..n

Het duurde ook even voordat we dat flesje open hadden. Helaas alweer op en weg. Ik zal later een keer een foto maken. Iets met een knikker die je erin moet drukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s