Een knabbel stengel.

Afgelopen weekend ging mijn zoon met een vriend naar een winkelcentrum. Zij vroegen aan mij of ze iets lekkers mochten kopen. Ik zei tegen mijn zoon; je hebt een pin pas. Ik vond het zelf ook zo spannend wat zij zouden gaan kopen, Ook nieuw voor mij. Weer een nieuwe fase. Zo vaak stuur ik hem niet weg om iets te kopen.

Schijnbaar gingen de jongens voor knabbel stengels. Prima. Zij kwamen heel stoer thuis met voor ieder twee knabbel stengels. Ik zei toen; jongens, de vijfde knabbel stengel is gratis.

Hun reactie was say what? Dus wij hebben nu te veel betaald? Klopt. Maar het is wat het is. En toch dacht ik bij mijzelf. ….Waarom gaf deze medewerker dit niet aan?

Ik haalde een paar dagen later knabbel stengels. Ik gaf aan dat mijn zoon voor het eerst met een pin pas iets mocht kopen. En hij meteen niet de beste koop had. Wat zei de mevrouw achter de balie? Lees, bakker Bart stadspoort. Jouw zoon had kunnen lezen dat hij voor vijf euro een knabbel stengel extra kon krijgen.

Ok. Ik denk als iemand 4 knabbel stengels vraagt aan een medewerker van dit bedrijf die persoon dan zegt; wil jij de vijfde er gratis bij? Maar helaas. Deze werd niet aangeboden.

Ik was zo boos op de reactie van deze dame. Het lag allemaal aan mijn zoon. Hij las niet goed. Hij kende hun regels niet. En wat denk ik dan? Ik was zo boos om haar reactie. Ik dacht toen echt; die vijfde gratis knabbelstengel hoeven wij niet meer te hebben hoor. Stop die lekker in je neus. Maar dan ook echt. Pffff.

Sowieso de prijs. Vorig jaar had je er vijf voor 3,50. Nu vijf voor 5 euro. Die prijs stijging is ook niet normaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s