Wat een super kado.

Eva en ik kregen laatst een super kado!!!

Voor Eva een boek waar zij elke dag in kan schrijven ✍️ hoe zij zich voelt rondom de grote operatie. Die nu niet door ging. Zo grappig dat zij dit nu elke avond doet. Helemaal uit zichzelf. Gisteren riep zij mij zelfs. Mam, lees dit….. β€˜je kan mij wakker maken voor een knuffel’. Ach, de schat.,

En voor mij…. Ik schrijf alles op wat er in mij omgaat en wat ik zie bij Eva. Nu de operatie niet doorging op korte termijn komt er best veel frustratie naar boven. Ik schrijf dit alles op.

Zeer dankbaar voor deze kado’s. 😍πŸ₯° . Deze boeken gaan straks in de befaamde kist. Een doos vol herinneringen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s