Pijn.

Vanmiddag zei Eva; mam, nu zou ik al geopereerd zijn. Ja schat, je zou vanmiddag waarschijnlijk van de intensive care naar de kinderafdeling gaan. Je zou……

Je broer zou vanmiddag op bezoek komen als hij dit zag zitten. Hij heeft niks met ziekenhuizen. Een intensive care is dan misschien niet de handigste plek om kennis te maken met een zusje die geopereerd zou zijn. Hij zou…..

Eva moet echt schakelen. Maar dan ook echt. Ze wilde niet geopereerd maar was er toch wel aan toe. Ze klaagt nu over rugpijn. Deed ze nooit. Best gek. Zou ze niet geklaagd hebben omdat ze wist dat ze geopereerd zou worden? Wij hebben nog geen nieuwe datum. Gisteren uit school vroeg ze om haar corset. Die past nu echt niet meer. Ze wil van de pijn af. Ik heb haar in een warm bad gestopt. Voor de nacht een warme kersenpit gegeven. Meer kan ik niet doen. Nou ja, ik kan gaan bellen met de planning. Dat heb ik donderdag ook al gedaan. Ik gaf aan dat ze ons zelfs een dag van te voren mogen bellen als er iemand uitvalt door ziekte. Wij komen dan meteen! Dinsdag zal ik bellen dat Eva meer pijn krijgt. Of dit helpt? Geen idee. Ik hoor ze wel op het toetsenbord tikken tijdens ons telefoon πŸ“ž gesprek. Alles wordt genoteerd. Ik overdrijf niet. Wij willen op korte termijn komen en Eva klaagt echt over pijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s