Vergeet een broer of zus niet.

Ik schreef Eva in bij een bepaalde groep die kinderen een kaart sturen in β€˜moeilijke’ tijden. Een mevrouw vroeg ; heeft uw dochter een broer of zus? Hoe oud? Hoe heet hij of zij?

Ook voor een broer als Daan is een operatie van zijn zusje heel heftig. Natuurlijk wist ik dat wel. Maar toch. Deze dame maakte mij toch wel weer een soort van wakker.

Mams gaat een dag en een nacht weg. Naar het ziekenhuis waar zijn zusje ligt. Zoonlief moet een nacht extra bij zijn vader slapen. Prima. Maar toch weer een ander ritme. Gelukkig heeft hij daar veel plezier met zijn stiefbroer. Fijne afleiding. Aankomend weekend slaapt Daan bij zijn vader als zijn zusje er niet is en zijn stiefbroer en zusje bij hun vader. Oei, dat was toch wel heel anders en niet leuk. Gelukkig gaf de vader van zijn stiefbroer ok βœ… dat zijn zoon extra bij zijn moeder mocht blijven. Snappen jullie het nog πŸ˜…? Daan heeft zijn stiefbroer om mee te spelen als hij extra slaapt bij zijn vader. Zo fijn. Ze komen ook een nacht hier logeren als Eva haar vader naar het ziekenhuis gaat en daar slaapt. De jongens hebben samen veel plezier. Goede afleiding.

Nu nog even kijken wanneer Daan naar het ziekenhuis gaat kijken bij zijn zusje. Of hij dit aandurft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s