De puntjes op de I.

Duimen dat de operatie aanstaande donderdag doorgaat voor Eva. Ik heb vrij van werk kunnen regelen. De meeste dingen heb ik klaar βœ”οΈ.

Eva heeft deze week online les. Toch maar voor de zekerheid. Minder kans dat ze corona krijgt. Maar die nieuwe variant, de omicron, die gaat uiteindelijk toch bijna iedereen krijgen lijkt mij. Maar nu nog even niet, hoop ik! Wij wachten al zolang op deze operatie. Moet maar gebeuren.

De winkels waren een lange tijd dicht. Via internet naar een huispak gezocht voor Eva. Een onesie is niet handig gaf mijn schoonzus als tip. Als je dan naar het toilet 🚽 wilt krijg je die met een litteken op je rug moeilijk uit. Ze heeft een punt. Uiteindelijk een jogging pak gevonden. Deze hebben wij nog steeds niet binnen. Door corona zeggen ze dan. Verder niks kunnen vinden. Eva wil geen zwart. Dan is de keuze niet meer reuze. Zeker als je naar een trainingspak kijkt. Gelukkig zijn de winkels weer open. Ik ga van de week nog snel even kijken. Afgelopen weekend leek mij niet handig met al die vreselijke drukte, hutje mutje.

Na de operatie moet Eva kauwgom kauwen. Zit ook in de tas. Speciale die niet plakt aan haar beugel. Sportlife suikervrij. Ik zie alleen de pepermunt smaken. Geen fruit zoals kersen πŸ’ of aardbei. Zal dan niet bestaan. Dit had wel Eva haar voorkeur. Toen ik de folder voorlas aan Eva dat ze kauwgom moest gaan kauwen na de operatie zei ze; maar ik heb een plaatjes beugel. Oeps, da’s waar. Nu van iemand die bij de orthodontist werkt deze tip gekregen. Bij de laatste controle gaf ik aan dat Eva niet al te snel voor een volgende controle kon komen. Ze hebben nu volgens mij een slotje aangepast/weg gelaten die nog weleens los ging ivm weinig houvast. Dat scheelt met kauwgom kauwen. Ook dat weer voorbereid.

Heeft er iemand nog tips? Wat is handig om mee te nemen naar het ziekenhuis? Badjas? Badslippers?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s