Anne Frank.

Eva is een tijd geleden naar de film Anne Frank geweest. Samen met grote nicht. Erg indrukwekkend.

Ik zag laatst dat je naar het museum van Anne Frank kon gaan. Virtueel, thuis op de bank. Dat hadden Eva en ik geboekt. Alles was in het Engels. Maar met de jeugd van tegenwoordig en tictoc zal dat geen probleem zijn.

Wij hadden een meneer. Hij praatte rustig Engels. Er mochten ook vragen gesteld worden. Ik vond het heel leuk om dit weer te zien. Heel vroeger was ik daar live. Eva kon niet de hele tijd haar aandacht erbij houden. Wij hadden een tijdstip om 21:00. Overdag was alles bezet. Ach, het was in de vakantie.

Ik had natuurlijk een kaartje van 8 euro kunnen kopen. Maar ze missen al zoveel toeristen. Ik kocht een familie kaart van 15 euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s